Miss Hämeenlinna
title image

Esittelyssä Miss Hämeenlinna 2021 finalistit

Esittelyssä Miss Hämeenlinna 2021 finalistit

Visuaalisen markkinoinnin opiskelija. Laulaja. Partiolainen. Ylioppilas. Johtamisen opiskelija. Vanhojen autojen harrastaja. Äiti. Varhaiskasvatuksen opettaja. Jääkiekkovalmentaja. Personal trainer.
Miss Hämeenlinna 2021 – finalistit loistavat jokainen persoonallisuudellaan ja omilla vahvuuksillaan. Missi voi olla monenlainen ja tuomareiden tehtävä ei tule olemaan helppo, kun lokakuussa kaupungille valitaan jälleen uusi kasvo.
Miss Hämeenlinna – organisaationa meidän tavoitteenamme on antaa yleisölle mahdollisuus tutustua finalisteihin hyvin jo heti alusta alkaen. Tässä artikkelissa esittelemme finalistit tarkemmin.

 

 

Assi Liitti

 

Assi on tuttu kasvo jo vuoden 2019 Miss Hämeenlinna – kilpailusta. Silloinen kisa oli Assin ensimmäinen, mutta parin vuoden aikana hän on ehtinyt osallistumaan useampaan kilpailuun ja voittanut myös pari perintöprinsessan titteliä matkan varrella. Assi on kotoisin Hämeenlinnan viereisestä kunnasta Hattulasta. Hän muutti hiljattain Porvooseen opiskelemaan visuaalista markkinointia, mutta kokee Hämeenlinnan yhä hyvin tärkeäksi, sillä siellä on hänen perheensä, sekä paljon tärkeitä paikkoja ja muistoja. Assi kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi, empaattiseksi, periksiantamattomaksi ja ahkeraksi.

 

Assin missimatkaa voi seurata Instagramissa @assiliitti ja @misshameenlinna

 

Jenni Korpisaari

 

Jenni on missi, jolla on myös erittäin kaunis lauluääni. Jennillä on jo hieman kilpailukokemusta, ja kuvaileehan hän itseään sopivasti kilpailuhenkiseksi. Hän kertoo myös olevansa rempseä, iloinen ja ystävällinen. Jenni tykkää viettää vapaa-aikansa eri tavoilla liikkuen, esimerkiksi frisbeegolfaten‚ kävellen, uiden ja pyöräillen. Missinä hän haluaisikin edistää muun muassa lasten ja nuorten liikunnallisuutta. Missinä hän kuvailee olevansa myös helposti lähestyttävä, aktiivinen ja luotettava.

 

Jennin missimatkaa voi seurata Instagramissa @jenni_korpisaari ja @misshameenlinna

 

Jenna Hyttinen

 

Jenna rakastaa esiintymistä, ja kertoo lähteneensä muun muassa sen takia mukaan Miss Hämeenlinna – kilpailuun. Urheilun Jenna kertoo aina olleen tärkeä osa hänen arkeaan ja hän harrastaa muun muassa partiota ja kuntosalilla käyntiä. Hän opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa liiketaloutta monimuotototeutuksena. Jenna on myös tehnyt vapaaehtoistyötä Albaniassa parina kesänä, mikä onkin loistava meriitti missille.

 

Jennan missimatkaa voi seurata Instagramissa @jennahytt ja @misshameenlinna

 

Iida Bonden

 

Iida kokee, että hänellä ja Hämeenlinnalla on paljon yhteistä. Iida rakastaa lapsia, luontoa ja ja kuvailee itseään hyvin monipuoliseksi. Näitä samoja ominaisuuksia hän näkee myös Hämeenlinnassa, jossa on viettänyt paljon aikaa, sillä hänen suvullaan on mökki Hämeenlinnan pitäjässä Lammilla. Iida valmistui ylioppilaaksi keväällä 2021. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta aiempaa kilpailukokemusta ja myös perintöprinsessan titteli.

 

Iidan missimatkaa voi seurata Instagramissa @iidabonden ja @misshameenlinna

 

Diana Makasyuk

 

Diana on aktiivinen niin töissä, opinnoissa kuin vapaa-ajallaankin. Hän opiskelee johtamista ja talousoikeutta sekä työskentelee maahanmuuttokoordinaattorina ja satunnaisesti promoottorina. Hän harrastaa salibandya ja muuta urheilua sekä pianon soittoa. Diana kokee, että hänellä on tarvittavat ominaisuudet kaupungin edustamiseen ja kuvailee olevansa luonteeltaan energinen, hyvin sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja empaattinen. Dianalla on aiempaa kilpailukokemusta niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Dianan missimatkaa voi seurata Instagramissa @dianamakasyuk ja @misshameenlinna

 

Lotta Kannisto

 

Lotta on asunut koko elämänsä Hämeenlinnansa ja haki kilpailuun mukaan päästäkseen edustamaan kotikaupunkiaan. Kilpailuun hänet sai hakemaan myös halu kokea uusia asioita ja haastaa itseään. Hän opiskelee sosionomiksi ja haluaisi erikoistua mahdollisesti nuorisotyöhön tai mielenterveyspuolelle, sillä hän haluaa auttaa muita ja olla hyödyksi. Lotta nauttii monenlaisista asioista – kuten kesäilloista, tarinoiden kirjoittamisesta, vanhoista autoista, peleistä ja seikkailuista.

 

Lotan missimatkaa voi seurata Instagramissa @lotttaini ja @misshameenlinna

 

Elena Holmstén

 

Elena yhdistää taitavasti misseyden, äitiyden ja yrittäjyyden. Hänellä on kaksi pientä lasta, oma kauneudenhoitoalan yritys sekä unelma misseydestä. Elena kokee oppineensa yrittäjyydestä monia missille hyödyllisiä taitoja, kuten asiakaspalvelutaitoa sekä organisointikykyä. Hän kokee olevansa hyvä missi myös siksi, että hän on iloinen, aktiivinen ja ihmisläheinen. Elena on viettänyt aikaa Hämeenlinnassa, sillä hänen sukuaan asuu siellä.

 

Elenan missimatkaa voi seurata Instagramissa @elenaholmsten ja @misshameenlinna

 

Jenna Huhta

 

Jenna työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana ja kertoo lasten hyvinvoinnin olevan hyvin lähellä sydäntään. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee, käy kuntosalilla sekä talvisin luistelee. Hän kuvailee itseään reippaaksi, ulospäinsuuntautuneeksi ja positiiviseksi. Positiivisuus todella huokuu Jennasta sekä hänen syistään hakea Miss Hämeenlinna – kilpailuun: hän haluaa toimia kannustava esikuvana naisille ja näyttää mallia positiivisesta asenteesta, jonka avulla voi hänen mukaansa saavuttaa elämässä paljon.

Jennan missimatkaa voi seurata Instagramissa @jenna_huhta ja @misshameenlinna

 

Laura Heinonen

 

Laura on todellinen maailmanmatkaaja ja hän kertoo asuneensa nuoresta iästään huolimatta useammassa maassa ja kaupungissa. Laura on kiinnostunut liikunta- ja terveysalasta. Hän on kouluttautunut liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi sekä työskentelee tällä hetkellä uimavalvojana ja liikunnanohjaajana. Liikunnallisuutta ja erityisesti terveysliikunnan tärkeyttä Laura haluaa tuoda esiin myös missinä. Laura kertoo tärkeimmän luonteenpiirteensä olevan empaattisuus, jonka vuoksi hän ei helposti pahastu kritiikistä ja osaa ajatella asioita monesta eri näkökulmasta.

 

Lauran missimatkaa voi seurata Instagramissa @laura_heinonenz ja @misshameenlinna

 

Daniela Kälviläinen

 

Danielan arjessa yhdistyy kaksi melko erilaista maailmaa – missikisat ja jääkiekko. Hän valmentaa työkseen poikien jääkiekkoa ja hänellä on itsellään maajoukkuetausta luistelussa. Urheilu on muutenkin Danielan elämässä läsnä, sillä hän on myös kouluttaunut urheilutoimittajaksi. Luonteeltaan Daniela ja hän lähipiirinsä kuvailevat häntä tuotteliaaksi, luovaksi, sosiaaliseksi ja tavoitteelliseksi. Daniela on osallistunut aiemmin kisoihin Suomessa ja ulkomailla, ja kansainvälisissä kilpailuissa hän sai tunnustusta ystävällisyydestään.

 

Danielan missimatkaa voi seurata Instagramissa @ddanielay ja @misshameenlinna