Miss Hämeenlinna

Miss Hämeenlinna finalistin hurja muodonmuutos

Miss Hämeenlinna finalistin hurja muodonmuutos

Miss Hämeenlinna 2017 kisasta tuttu Siiri Nurminen osallistuu Miss Hämeenlinna kilpailuun toista kertaa. Ensimmäisen kerran hän osallistui kisaan vuonna 2017, mutta ei sijoittunut kisassa. Siiri on valmistautunut Miss Hämeenlinna kilpailuun ja hakenut kokemusta mm, Miss Power Truck 2018, Itämeren kaunein 2018  sekä Fitness Cover Girl osakilpailuista.

 

-Hain kisaan uudestaan, sillä se on minulle suuri unelma, olenhan kotoisin Hämeenlinnasta. Olin kilpailussa mukana jo vuonna 2017, mutta olen viime vuoden hakenut kokemusta muista kilpailuista valmistautuen tämän vuoden Miss Hämeenlinna -kilpailuun. Miss Hämeenlinna kilpailu merkitsee minulle Suomen kilpailuista eniten sillä Hämeenlinna on kotikaupunkini.

Nyt kisassa nähdään hurjan muodonmuutoksen tehnyt Siiri, joka tavoittelee Miss Hämeenlinna kisan voittoa.

Siiri Miss Hämeenlinna -kilpailussa vuonna 2017

Siiri Miss Hämeenlinna -kilpailussa nyt!

 

-Hämeenlinna on kotikaupunkini, ja haluaisin edustaa sitä mahdollisimman paljon mm. erilaisissa tapahtumissa ja somessa. Haluaisin myös ajaa enemmän esimerkiksi nuorten asioita, ja tehdä töitä hyväntekeväisyyden eteen.

 

Siirin matkaa Miss Hämeenlinna kiertueella voi seurata instagramissa @misshameenlinna ja Siirin omalta tililtä @siiri.nurminen