Miss Hämeenlinna
title image

Marika Eerola

Marika Eerola

Kuva: Lauri Helkiö

Olen Marika Eerola 20v ja olen alunperin kotoisin pienestä kylästä nimeltä Pälkäne. Tällä hetkellä asun Helsingissä ja unelmoin tulevaisuudessa elämästä ulkomailla sekä kansainvälisestä urasta, sillä vieraat kulttuurit kiinnostavat minua!
Rakastan näyttelemistä ja laulamista ja luonnehtisin itseäni musikaaliseksi ja toiveikkaaksi ihmiseksi. Hyvät ystäväni kuvailisivat minua välittäväksi, huomioonottavaksi sekä aidoksi ja olen iloinen varsinkin tuosta viimeisestä, sillä aitous on minulle tärkeintä!
Tiedän, että missikisoja pidetään yleensä ulkonäköpainoitteisina kisoina, mutta se ei ole totuus. Kaikki lähtee sisältä, sillä mielestäni missin täytyy olla terve esikuva ja halukas vaikuttamaan ihmisiin jollain tavalla. Hänen täytyy olla ’okei’ itsensä kanssa, ja hänen täytyy olla ’okei’ myös muiden ihmisten kanssa.
Haluan vaikuttaa ihmisiin ja toimia vastuullisena ja edustavana esikuvana. Kannustan ihmisiä terveisiin elämäntapoihin ja olen itse ollut kohta kaksi vuotta kasvisruokavaliolla, sillä haluan vaikuttaa maapallomme tulevaisuuteen omilla valinnoillani sekä panostaa omaan terveyteeni. Liikun säännöllisesti ja nautin kaikesta mitä teen, en halua jämähtää paikoilleni!
Minulla on todella positiivinen asenne elämään ja haluan sädehtiä ja jakaa positiivisuutta myös ympärilleni!