Miss Hämeenlinna
title image

Ilmoittaudu kisaan

Haku Miss Hämeenlinna 2020- kisaan on nyt auki! Kiertue on upea ja monipuolinen kokemus joka mahdollistaa uusia kontakteja ja työtehtäviä.

Miss Hämeenlinnaksi haetaan täysi-ikäistä ja hyvämaineista Suomen kansalaista, joka on valmis toimimaan Miss Hämeenlinnana, sekä sitoutumaan siihen kuuluviin työtehtäviin. Kilpailussa ei ole ikä-tai pituusrajoja, myöskään hämeenlinnalaisuus ei ole välttämättömyys mikäli sinulla on hyviä kytköksiä ja potentiaalia edustaa Hämeenlinnaa. Kisaajan tulee olla täyttänyt 18 -vuotta finaalipäivään mennessä.

Voit ilmoittautua kisaan oheisella ilmoittautumislomakkeella 11.10.2020 mennessä. Ilmoittautumalla kisaan sitoudut kiertuepäiviin. Tarkemmat kiertuepäivät julkaistaan kisaan hakijoille lähempänä kiertuetta.

Voit myös ilmoittaa ystäväsi mukaan kilpailuun sähköpostitse osoitteeseen info@studioface.fi , liitä mukaan ilmoittautumislomakkeen mukaiset tiedot ja kaksi valokuvaa.

    • * Osallistumalla kilpailuun luovutat Miss Hämeenlinna- kilpailuorganisaatiolle luvan käyttää kuviasi kilpailun markkinoinnissa.
    • * Miss Hämeenlinna- kilpailuun ilmoittautunut sitoutuu osallistumaan tulevaan Miss Hämeenlinna- kiertueeseen ja finaalipäivään.
    • * Miss Hämeenlinna- voittajan tulee olla sitoutunut tuleviin missivuoden työtehtäviin mahdollisuuksiensa mukaisesti.