Miss Hämeenlinna

Automaatioinsinööriksi opiskeleva Sonja hakee esiintymiskokemusta

Automaatioinsinööriksi opiskeleva Sonja hakee esiintymiskokemusta

Kuva: T Meuronen Photography

 

Sonja opiskelee Jyväskylässä automaatioinsinööriksi. Hän haaveilee diplomi-insinöörin urasta ja muutosta Saksaan. Sonja toivoo saavansa Miss Hämeenlinna -kisasta lisää esiintymisvarmuutta, sillä hänen itsevarmuutensa on heikko menneisyydessä tapahtuvien asioiden vuoksi. Sonja kertoo hänen olleen parisuhteessa jossa toinen osapuoli tuhosi hänen itsevarmuutensa. Nyt Sonja tavoittelee kirkkainta kruunua ja pitää kaikki kilpakumppaneitaan yhtä pahoina kilpailijoina kaikkien ollessa upeita.

 

-Jos pystyn biksut päällä kertomaan itsestäni tuomariston edessä, uskon että silloin pystyn mihin vain!

 

Sonjan matkaa Miss Hämeenlinna kiertueella voi seurata instagramissa @misshameenlinna ja Sonjan omalta tililtä @sonja_sofiaa