Miss Hämeenlinna

SM bodyfitness junior kisassa neljäs sija

SM bodyfitness junior kisassa neljäs sija

Kuva: Lauri Helkiö

 

Urheilullinen Verna Aitto-oja menestyi bodyfitnessin Suomen mestaruuskisoissa ja sijoittui kolmanneksi vuonna 2018. Tänä vuonna samoissa kisoissa Verna sijoittui neljänneksi. 21-vuotias Janakkalasta kotoisin oleva Verna on aloittanut salilla käymisen 13-vuotiaana ja aloittanut bodyfitness lajin Harri Forsbergin valmennuksessa vuonna 2016.

 

-Lavalle pääseminen ja SM  tasolla kilpaileminen oli itsessään jo unelmien täyttymys ja kyllähän tuo menestyminen aina hyvältä tuntuu, mutta kovasti jäi nälkä kirkkaampiin mitaleihin

 

Innostuksen bodyfitness lajiin Verna sai Jutta ja puolenvuoden superdieetit -ohjelmasta ja hänelle nousi heti ajatus että tuo on laji jota hän haluaa tehdä. Miss Hämeenlinna kilpailussa Verna uskoo vahvuutensa olevan luontevuuttaan esiintymistilanteissa sekä lavakarismaa.

 

Vernan matkaa Miss Hämeenlinna kiertueella voi seurata instagramissa @misshameenlinna ja Vernan omalta tililtä @vernaaittooja