Miss Hämeenlinna

Missihaaveni kaatuivat kommentiin pituudestani

Missihaaveni kaatuivat kommentiin pituudestani

Kuva: Lauri Helkiö

 

Miss Hämeenlinna finalisti Assi Liitti on haaveillut pitkään missin urasta:

 

-Olen koko elämäni seurannut missi ja malli ohjelmia ja mietin joskus että minusta tulee vielä joskus malli/missi, Kunnes joku kertoi että olen liian lyhyt ollakseni kumpaakaan, joten unohdin sen unelman, kunnes lukion jälkeen päätin kuitenkin yrittää, sitä kautta olen saanut tehdä jo jotain unelmiini viittaavaa, mutta vielä osallistumalla Miss Hämeenlinna -kilpailuun, voisin saavuttaa vielä enemmän unelmiani ja myös näyttää kaikille, että kyllä me lyhyemmätkin naiset pärjäämme missimaailmassa! Mielestäni myös missi kilpailut eivät ole pelkästään kauneus kilpailu, vaan tarvitaan luonnetta ja hyvää energiaa, sitä tästä tytöstä löytyy!

 

Nyt Assi on matkalla kohti unelmiaan ja päässyt pituudestaan huolimatta Miss Hämeenlinna kisan finalistiksi. Assi kertoo olevansa kiitollinen tästä mahdollisuudesta olla toteuttamassa unelmiaan ja kehottaa uskomaan itseensä sekä luottamaan siihen että on hyvä juuri sellaisena kuin on.

 

Assin matkaa Miss Hämeenlinna kiertueella voi seurata instagramissa @misshameenlinna ja Assin omalta tililtä @asssiiii