Miss Hämeenlinna
title image

Miss Hämeenlinna 2019

Miss Hämeenlinna 2019

Miss Hämeenlinna 2019 kiertue alkaa lähestyä! Haku Miss Hämeenlinna -kilpailuun aukeaa huhtikuun alussa ja itse kiertue sijoittuu kesäkuun alkuun. Finaali on Scandic Aulangolla lauantaina 8.6. ja samana iltana Areenalla esiintyy myös Suzanne Vega, johon lippuja saa osoitteesta lippu.fi. 

 

Suzanne Vega nousi koko musiikkimaailman tietoisuuteen vuonna 1987 julkaistun Solitude Standing -albuminsa myötä. Kyseisellä levyllä oli mm. ikimuistoinen Luka-kappale, joka toi Vegalle kolme Grammy-ehdokkuutta. Tämä kaltoinkohdellusta pojasta kertova laulu on kuulijoille yhä niin rakas, että Vega saa siitä vieläkin lukuisia kiitoskirjeitä vuosittain.

Vegan levyjä on myyty kaikkiaan yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Grammy-ehdokkuuksiakin hänelle on kertynyt vuosien aikana seitsemän.

Suzanne Vega on julkaissut kaikkiaan yhdeksän albumia, joista tuorein, Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers, on vuodelta 2016.