Miss Hämeenlinna
title image

Mitä Miss Hämeenlinna kisan voitto on tuonut minulle?

Mitä Miss Hämeenlinna kisan voitto on tuonut minulle?

Miss Hämeenlinnan voitto on mahdollistanut minulle paljon erilaisia mallikuvauksia, muun muassa vanhojentanssipukukuvaukset unelmien prinsessamekoissa Mecco.fi kanssa. Paljon erilaisia kuvauksia on myös suunnitteilla lähiaikoina.

Mustavalkokuva: Maria Peltomaa

Päällimmäisenä mielessäni pyörii myös Etelä-Korean Miss Global Beauty Queen – kansainväliset kauneuskilpailut. Kisoissa ylipäänsä on tärkeintä ja upeinta itsensä ylittäminen ja haastaminen erilaisissa tilanteissa. Miss Global Beauty Queen kilpailussa oli heti paljon kuvauksia, muun muassa uima-, sekä juhlapukukuvaukset ensimmäisinä päivinä. Hyväntekeväisyyttä oli ihana päästä tekemään Beauty With the Heart päivinä, ja vierailimme lastenkodissa, armeijassa sekä vanhainkodeissa ilahduttamassa asukkaita.

Korean matkasta päällimmäisenä mieleen jäi kiitollisuus, sillä pääsin kolmeksi viikoksi edustamaan kaunista maatamme ja viemään palan suomalaisuutta ulkomaille. Ylpeänä sain heiluttaa lippuamme national costume show- iltana. Kisoista sain myös kansainvälisiä kaunottaria ystävikseni, sekä tutustuin heidän kulttuureihinsa ja erilaisiin tapoihin.
Suosittelen lämpimästi kaikille itsensä haastamista, sillä vain siten voi saavuttaa unelmia ja haaveita.
Tärkeintä mitä olen missivuoteni aikana oivaltanut on se, että erilaisuus on kaunista ja joukosta erottuminen on ainutlaatuisen upeaa. Kauneutta on empaattisuus ja se, että sydän on paikoillaan.