Miss Hämeenlinna
title image

Miss Hämeenlinna 2017 Iiris Yli-Kaatiala

Miss Hämeenlinna 2017 Iiris Yli-Kaatiala

Kuva: Mikko Karsisto

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ❤ Kiitos kannustuksesta ja tuesta Miss Hämeenlinna kiertueen ja kilpailun aikana.
Lapsena haaveilin, että kun kasvan aikuiseksi, minusta tulee prinsessa ja nyt tämä pikkutytön unelma toteutui parhaalla mahdollisella tavalla. Ensimmäisen Miss Hämeenlinna kilpailun voitto ei kuitenkaan ole mulle pelkkä kaunis titteli, vaan tämä merkitsee aivan valtavasti. Pääsen toteuttamaan itseäni ja sitä mistä olen jo kauan unelmoinut, sillä haluan olla terve ja luonnollinen esikuva nykyajan nuorille, ja pyrin olemaan aktiivinen ja helposti lähestyttävä.
On tärkeää että on epätäydellisiä ja luonnollisia missejä, sillä nuorten on helpompi silloin samaistua heihin. Minulla on tärkeää sanottavaa ihmisille, sillä olen kamppaillut itsekin ulkonäköpaineiden, sekä itsetunto-ongelmien kanssa, joten muistakaa että olette kaikki arvokkaita just omana itsenänne. Kaikki on erilaisia, mutta kaikki on ainutlaatuisia, muistakaa pitää se mielessä kun kurkkaatte peiliin aamulla.

❤ Iiris