Miss Hämeenlinna
title image

Jenna Liiti

Jenna Liiti

Olen Jenna Liiti 21v. Hämeenlinnasta kotoisin ja täällä koko ikäni viettänyt ja asunut. Tulevaisuuden haaveenani on tulla näyttelijäksi. Rakastan esiintymistä kaikinpuolin ja haluaisinkin päästä mahdollisimman paljon tekemään erilaisia edustus tehtäviä, joista saisin lisää varmuutta ja rohkeutta. Luonteeltani olen iloinen ja ulospäinsuuntautunut. Aina täysin rento oma itseni. Rakastan uusia kokemuksia ja tarttua uusiin haasteisiin! Osaan olla myös rauhallinen ja hyvin tarkka asioissa mitä teen. Lisäksi olen hyvin määrätietoinen ja osaan tehdä päätöksiä. Harrastan omatoimista liikuntaa ja näyttelemistä. Kauneus, terveys ja hyvinvointi lähellä sydäntä ja sen kautta kiinnostunut missin ja mallin tehtävistä. Olen käynyt kattavan malli- ja esiintymistaidon koulutuksen. Miksi juuri minä sitten olisin hyvä Miss Hämeenlinna? Olisin hyvä juuri sen vuoksi, että minulla jos kenellä on paljon tietoa ja tuntemusta rakkaasta kotikaupungistani. Sopisin hyvin edustus tehtäviin, sillä tiedän paremmin kuin hyvin mitä kaupunkia edustan. Täällä aina asuneena tunnen kaupungin tavat ja ihanat ihmiset, sekä oikeastaan koko alueen lähes yhtä hyvin kuin omat taskuni. Minulla olisi varmasti paljon annettavaa ja mikä olisi sen ihanampaa kuin päästä edustamaan omaa kotikaupunkia ja toimimaan sen terveenä ja hyvänä esikuvana. Hämeenlinnan hyvinvointi ja kehitys niin ihmisten, luonnon ja koko kaupungin puolesta tärkeitä.