Miss Hämeenlinna
title image

Emma Nordvall

Emma Nordvall

Hei! Olen Emma Nordvall, 22 vuotta ja asun Tampereella.

Elämässä rakastan eniten ihmisiä, eläimiä ja luontoa, liikuntaa – etenkin tanssia ja laskettelua, muotia ja kauneutta sekä lukemista ja itseopiskelua.

Koulutukseltani olen ylioppilas, liikuntaneuvoja ja Suomen urheiluopistojen lisensoima personal trainer. Lisäksi olen jo lapsena suorittanut vuosia kestäneen laajan oppimäärän sirkustaiteesta sekä saanut monia lisäkoulutuksia työpaikkakohtaisesti.

Olen aina häärännyt jotenkin niin omaa juttuani, suhtautunut intohimoisesti elämään ja ollut äärettömän onnekas päästessäni tekemään monipuolisia, mielenkiintoisia töitä suomalaisille ja myös kansainvälisille yrityksille, mitä kautta kielitaitoni on erittäin hyvä ja omaan ulkomaisiakin kontakteja.

Haen Miss Hämeenlinnaksi, sillä tunnen että minulla olisi juuri nyt Hämeenlinnalle loputtomasti annettavaa. Hämeenlinna on todella lähellä niin sydäntäni kuin kotikaupunkiani. Se on upea ja elinvoimainen kasvukeskus – näen loistavia mahdollisuuksia toteuttaa erityisosaamistani järjestäen esimerkiksi lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä tapahtumia. Voiton myötä lähtisinkin tavoitteellisin visioin, terveellä yrittäjähenkisyydelläni vastaamaan sekä hämeenlinnalaisten että täällä vierailevien vapaa-ajan toiveisiin. Missivuoteni aikana haluaisin pystyä tarjoamaan hyvän osa-aikatyöpaikan myös ainakin yhdelle hämeenlinnalaiselle nuorelle, sillä uskoni nuorten kykyihin on tuhat prosenttia ja kokemuksesta muistan, miten tärkeitä ensimmäiset positiiviset työkokemukset olivat – omistani tulen aina olemaan kiitollinen, sillä ne ovat kantaneet pitkälle. Kaiken hyvän, mitä olen itse tässä elämässä saanut, haluan antaa eteenpäin moninkertaisesti.