Miss Hämeenlinna
title image

Henna Hakala

Henna Hakala

Harrastan tanssia ja käyn säännöllisesti lenkeillä. Tanssia olen harrastanut 17 vuotta ja kaikkia lajeja on tullut koitettua. Tällä hetkellä kuitenkin jazz-, nyky- ja discotanssi ovat lajini. Kilpailukokemusta minulla on vielä vähän, mutta osallistuin Miss Tampere 2016 -kilpailuun ja semifinaalista pääsin finaalikymmenikköön joka oli minulle todella kova suoritus ja itseni ylitys. Finaalissa minut kruunattiin 1 perintöprinsessaksi josta olin todella onnellinen ja olen vieläkin. Haluan saada lisää kilpailukokemusta ja varmuutta lavalla esiintymiseen tulevaisuutta varten. Haaveena on päästä joskus Miss Suomen finaalikymmenikköön.

 

Minulta löytyy paljon positiivista asennetta, olen ulospäinsuuntautunut ja tulen hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Olen aina iloinen ja hyvällä tuulella, minua on helppo lähestyä. Koen olevani hyvä esimerkki ja esikuva nuorille tytöille ja naisille, tai miksipä en kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. Rakastan esiintymistä ja esillä oloa ja olen hyvämaineinen Suomen kansalainen.