Miss Hämeenlinna
title image

Miss Hämeenlinna finalisti Suvi Karttunen

Miss Hämeenlinna finalisti Suvi Karttunen

Hiukset: New Hairstore Goodman Meikki Carita Nyqvist

 

Hei! Olen 24-vuotias iloisen elämänasenteen omaava nuori nainen Riihimäeltä! Olen luonteeltani erittäin iloinen ja puhelias. Minulla on aina aito hymy kasvoillani ja tuon iloa aina sinne missä liikunkin! Rakastan uusiin ihmisiin tutustumista ja uusien kokemuksien keräämistä. En jäädy vaativissakaan tehtävissä, vaan luontevasti hoidan small talkit kaikkien kanssa, koska olen asunut vuoden Yhdysvalloissa  ja olen ollut myöskin matkaoppaana Teneriffalla. Kielitaitoakin löytyy siis hyvin.
Olen harrastanut 7 vuotta kilpacheerleadingiä, joten urheilu on lähellä sydäntä ja tulen mainiosti kaikkien ihmisten kanssa toimeen. Tällä hetkellä käyn säännöllisesti salilla kuntoilemassa, ja seuraan erittäin mielelläni jääkiekkoa! Olen pienestä tytöstä lähtien seurannut HPK:n pelejä, ja olen ollut mukana heidän cheerleaderjoukkueessa. Hämeenlinnalainen jääkiekko on siis erittäin tuttua, ja lähellä sydäntä! Minulla on siis terveelliset elämäntavat ja elämänasenne minulla on sellainen, että kaikki tehdään unelmien saavuttamiseksi. Vuonna 2016 olin mukana Miss Ylöjärvi 2016-kilpailussa, sekä olin myös mukana Miss MP-17 kilpailussa. Olen tehnyt muutamia kuvauksia, ja nautin valtavasti olla kuvattavana ja esiintyminen tulee minulla luonnostaan. Urheilutaustani, vaihto-oppilasvuoden ja oppaan ammatin takia olen kehittynyt siinä vieläkin.

 

Miksi minä olisin paras valinta Miss Hämeenlinna 2017-kilpailuun? Koska minulla on aito palo päästä edustamaan Hämeenlinnan kaupunkia erilaisiin tilaisuuksiin, ja hoitaisin edustustehtävät huolella! Haluaisin päästä toimimaan positiivisena esikuvana nuorille, koska tiedän millaista on elää ulkonäköpaineiden kanssa. Olisi hienoa päästä luomaan uskoa, ja kasvattamaan nuorten itsetuntoa, koska minä olen aikanaan joutunut ala-asteelta peruskoulun ysiluokalle asti kestämään vakavaa koulukiusaamista. Haluan tuoda uskoa, ja luottamusta nuoriin, että he ovat kauniita juuri omina persooninaan. Olen edustava, rohkea ja sanavalmis nuori nainen, mutta minulla on aina kuitenkin jalat maassa ja hymy huulilla. Minusta saisi sosiaalisen ja sädehtivän, luonnonkauniin Miss Hämeenlinnan vuosimallia 2017! Hämeenlinna saisi minusta missin, josta voisi olla ylpeä, joka edustaisi suurella sydämellä, ja hoitaisi tehtävänsä kunnialla!