Miss Hämeenlinna
title image

Miss Hämeenlinna finalisti Sanni Kujanpää

Miss Hämeenlinna finalisti Sanni Kujanpää

Kuva: Nadi Hammouda

 

Hei! Olen Sanni Kujanpää, 22-vuotias nainen Hyvinkäältä. Olen yo-merkonomi ja työskentelen parhaillaan varastolla toimistotöissä. Intohimoihini kuuluu rakkaat koirani, kauneus, terveelliset elämäntavat sekä missin ja mallin työt. Olen spontaani ja rakastan tarttua uusiin haasteisiin. Olisin paras Miss Hämeenlinna 2017, koska omaan hyvät käytöstavat, rakastan esiintymistä ja olen kaikille ystävällinen. Olen aina oma itseni! Luonteeltani olen aurinkoinen sekä sosiaalinen ja hurmaan kaikki säteilevällä positiivisuudella. Olisin jokaiselle luonnollinen ja fiksu esikuva, joka vaalii vanhoja hyviä arvoja. Hämeenlinna on aivan Hyvinkään vieressä, joten pystyisin edustamaan Hämeenlinnaa todella mainiosti, vaikka en siellä asukaan. Hyvinkääläisenä pystyn näkemään Hämeenlinnan upeana uusin silmin ja kertomaan Hämeenlinnasta paljon hyvää kaikille. Rakastuin Hämeenlinnaan heti ensinäkemästä ja olisin todella otettu jos pääsisin edustamaan Hämeenlinnaa. Se olisi minulle kunniatehtävä